Slutspurt insamling i Sveg

I morse gick vi upp tidigt och var på plats på Ica i Sveg där vi skulle ta emot och packa om alla säckar och kartonger vi fått in. Så fantastiskt mycket saker vi har fått! Vi har dock fått in en hel del saker som inte riktigt passar för vårt ändamål, t.ex varma kläder och varma täcken, men allt det vi inte kan använda skickas till behövande i Estland med lastbil. Så allt ni har lämnat in kommer att komma till användning av människor som inte har det lika bra som vi har.

Vi har varit ett bra och effektivt team idag och det har gått otroligt smidigt. PÅ torsdag går containern från Sveg!


Insamling

Jag var ansvarig för leksakerna. Vi har fått sortera ut de allra bästa sakerna. T.ex saker som inte har några smådelar och som kan användas i pedagogiskt syfte. Resten skickas till Estland till olika barnhem där.


Skapligt tidigt även denna dag. Jag kände mig hängig och allmänt dålig hela dagen. Mådde illa när jag gick och la igår men jag trodde att det kunde bero på vinet. Men troligtvis är det något i kroppen. Jag höll vad-det-nu-var borta med hjälp av treo. Vi har idag fortsatt med packningen och sen även räknat ihop allting. T.ex så har vi fått in över 2000 t-shirt och över 800 babyplagg. Till min stora glädje har vi även nu massvis med pyssel och också väldigt mycket skolmaterial :))). Vi har även fått in andra bra saker som blöjor, vagnar, gåstolar, köksgrejer och ofantliga mängder skor. Men allt ska skrivas upp på en speciell lista som ska skickas till fraktbolaget.M plockade ner några hyllor som vi också ska ta med oss. Det kan ju vara bra med förvaring för alla saker när vi kommer ner!PÅ kvällen satt vi skrv visumansökan tillsammans. Tur det. Det var riktigt krångligt så det var skönt att göra det med några som gjort det tidigare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0